Rólunk

Az állattartással foglalkozó gazdák számára ismét elérhető Magyarországon a világ számos pontján rendkívüli népszerűségnek örvendő VIRKONTM S por fertőtlenítőszer.

A HAT-AGRO Higiénia Kft. évek óta a telepi biobiztonság fejlesztésének meghatározó szereplője, tevékenységével eddig is a biztonságos és gazdaságos állati termék előállításában nyújtott segítséget a szakemberek részére, ezért a fertőtlenítő vegyszer ismételt hazai forgalmazása mellett döntött.

Az állati eredetű élelmiszer előállítására szakosodott gazdaságok jövedelmezősége szempontjából rendkívül fontos, hogy azok a lehető legkisebb biológiai kockázattal működjenek. A HAT-AGRO Higiénia Kft. által forgalmazott vegyszerek és kártevőirtó termékek túlmutatnak a kor követelményein, esszenciális részt vállalva a megfelelő telepi higiéniai viszonyok kialakításában.  

Természetesen, amennyiben a gazda eredményesen, versenyképesen akar részt venni az ágazat vérkeringésében, minden egyéb a termelésre hatást gyakorló és befolyásoló tényezőt alaposan meg kell vizsgálnia. A HAT-AGRO Higiénia Kft. a biológiai veszélyek elemzésével is az állattartók segítségére lehet.

A telephigiénia fejlesztésének fő eredménye pedig nem más, mint a költséghatékonyabb állati termék előállítás, ugyanis igazoltan pozitív korreláció áll fenn a magasabb szintű biobiztonság és a termelési mutatók között.

HAT-AGRO Higiénia Kft.
9027 Győr, Tibormajori út 1.
Tel:        96/525-023
Fax:       96/519-323
www.hatagro.hu

 

VIRKONTM S por kizárólagos hazai forgalmazója